Дни на талантите и празник на открито за деца, лишени от родителска грижа, ще се проведат във Флората
©
Сдружение "ПроБудник“ и Община Бургас, с подкрепата на Български младежки Червен кръст – Бургас организират "Дни на талантите“ за деца и младежи, лишени от родителска грижа, които ще се проведат на 6 и 7 април от 11.00 до 14.30 часа в Експо център Флора Бургас. Младежи, настанени в ЦНСТ, между които и такива с увреждания, ще участват в различни творчески и спортни работилници в района на Експозиционен център Флора Бургас.

Мероприятието е заключително за проект "Социално включване и развитие за младежите от община Бургас“, чиято цел е да подобри възможностите за личностно и професионално развитие на младежите, настанени в резидентни услуги в Бургас и да създаде условия за интегрирането и социалното им приобщаване.

Каним ви на 6-ти април (събота) от 12.00 часа в зала 4 на Експозиционен център Флора Бургас, за да се запознаете с различните етапи през които проектът премина, постигнатия напредък и разработените иновативни обучителни инструменти в помощ на работещите в тази сфера специалисти. На място ще присъстват и младежите – участници в интерактивните обучения по проекта, които ще споделят личните си истории и преживявания.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Dni-na-talantite-i-praznik-na-otkrito-za-deca-lisheni-ot-roditelska-grizha-shte-se-provedat-vuv-Florata-860556
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.