Съсипаха фитнеса на открито в Морската градина
Автор: Екип Burgas24.bg 14:16 / 02.04.2009Коментари ()966
© Burgas24.bg
Само преди няколко дни в Морската градина на Бургас можеше да се види идилична картина - млади и стари спортуват заедно на нова фитнес-площадка, изградена с финансовата помощ на Ротари-клуб "Бургас - Приморие". Тя беше официално открита на 5 декември 2008 година.

Днес нещата изглеждат по различен начин. През изминалия уикенд неизвестни извършители са счупили две от трите осветителни тела на площадката, една от новите пейки, а за капак са пренатегнали и увредили механизмите на фитнес уредите. Брутално са изпотрошени и голяма част от лампите в района на „Флората". Полицията е известена за хулиганската проява.

Община Бургас ще вземе мерки за отремонтиране на повреденото имущество, но най-силното оръжие в борбата срещу вандализма във всичките му форми е обществената нетърпимост. Спортните и детските площадки са на всички и всички трябва да ги пазят.

През лятото Бургаската жандармерия, полицейските служби в града и общинска полиция се готвят да пуснат допълнителни патрули за охрана на обществения ред в Приморски парк, където често вилнеят групи подпийнали младежи.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Susipaha-fitnesa-na-otkrito-v-Morskata-gradina-84187
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.