Айдълът Иван Ангелов осъден да заплати 500 лева за измама
Автор: Екип Burgas24.bg 11:58 / 27.02.2009Коментари ()2531
©
Пловдивският районен съд наложи административно наказание глоба в размер на 500 лв. на подсъдимия Иван Ангелов, 24 г. Той беше признат за виновен в това, че на 17 април миналата година в Пловдив противозаконно е присвоил мобилен телефон "Самсунг U 600" в комплект със слушалки на обща стойност 201 лв., собственост на Димитър Д., като до приключване на съдебното следствие е възстановил щетите.

На 17 април Ангелов със свой познат се намирал в кафене "Плейграунд" в гр. Пловдив. Там били и две ученички от Френската езикова гимназия Тея Д. и Таня Н., които се запознали с Иван, когото били виждали по телевизията покрай участието му в "Мюзик айдъл". Бургазлията поискал мобилния телефон на едно от момичетата, като обяснил, че искал да изглежда "по-авторитетно" в тв предаване на известен водещ. Момичето се съгласило и те разменили телефоните си. Апаратът на Иван бил по-евтин. След като Ангелов не върнал телефона на тийнейджърката, тя подала сигнал в полицията.

Делото се разгледа по процедурата на съкратеното съдебно следствие - с предварително изслушване без разпит на свидетелите и вещите лица пред съда. Подсъдимият признава фактическите обстоятелства по повдигнатото му обвинение. Затова му беше определено наказание под предвидения минимален размер. Присъдата подлежи на обжалване в 15 дневен срок пред Апелативния съд.

Иван Ангелов става известен с участието си в Music Idol 2, където става най-скандалния участник и е изгонен със зрителско гласуване. Той е роден на 21 май 1984 в Бургас и завършва СОУ "Димчо Дебелянов". Известно време от детството си прекарва в Айтос, заради което се наричаше "айтозлия" и създаде шоуто Айтос Айдъл.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Aidulut-Ivan-Angelov-osuden-da-zaplati-500-leva-za-izmama-79203
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.