Заделят пари за паркинг на северното пристанище в Несебър
Автор: Екип Burgas24.bg 09:33 / 23.02.2009Коментари ()376
©
На 20 февруари, на открито събрание в зала „Мелсас" - гр.Несебър, бе обсъден проекто-бюджета на община Несебър за 2009г. На въпросите на граждани отговаряха кметът на общината г-н Николай Димитров, зам. кметът „Бюджет и финанси" - г-н Иван Гургов и г-н Валентин Ганчев - Зам. кмет "Устройство на територията,капитално строителство и контрол върху строителството".

Основните въпроси бяха свързани със строителството и инфраструктурата на територията на община Несебър. Кметът г-н Димитров запозна присъстващите с най-новите проекти предвидени в бюджета за 2009г. Един от най-големите е изграждането на паркинга на северното пристанище. Той ще бъде асфалтиран и от страни ще бъдат поставени павилион за промишлени стоки, част от които ще бъдат преместени там от главната улица на града. Другата новост за този сезон ще е електронно табло което ще улеснява шофьорите. На него ще се изписва колко свободни места за паркиране има в града и точно в кой паркинг се намират те. В проекто бюджета са включени още надстройките и пристройките на детските градини в община Несебър, изграждането на водопровод в кв. Черно море, изграждане на новата пречиствателна станция, разширяване на пътя до гр. Св.Влас и до разклона на Кошарица. Подробна информация за целия проекто-бюджет може да видите в двата файла по-долу.

В заключение г-н Николай Димитров благодари на целия общински съвет за помощта и разбирането при изготвянето на проекто-бюджета на община Несебър за 2009г. Той допълни още, че той и целият екип на общинска администрация, са се постарали община Несебър да има един добър бюджет, за да може да се осигурят едни по-добри условия за живот на местното население и да се постигне главната цел: По-добра община - По-добър живот.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Zadelyat-pari-za-parking-na-severnoto-pristanishte-v-Nesebur-78475
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.