Семинар за работа с медии и подобряването на имиджа ни пред западни издания се проведе в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 15:44 / 21.02.2009Коментари ()715
©
Младежки семинар за работа с медии у нас и подобряване на имиджа на България пред западните издания организира бургаският евродепутат от ГЕРБ Румяна Желева. По време на дискусията в събота членовете на младежката структура на ГЕРБ - Бургас споделиха впечатленията си от общуването между управляващи и журналисти, а PR експерти съветваха бъдещите политици как да говорят пред медиите и да поддържат активен диалог с обществото и специфични социални групи.

Близо 80 представители на младежката структура на ГЕРБ - Бургас се включиха в организирания от евродепутата д-р Румяна Желева обучителен семинар. Младежите получиха ценни съвети от PR експерти, как да говорят пред телевизия, пред екип на радио и пред аудитория.

Самият организатор Румяна Желева сподели: „Позитивните политически новини у нас са рядкост. Надявам се скоро обаче именно младото поколение, което е с активна гражданска позиция, да обявява в ефира положителни промени в бъдещото управление на България".

На въпрос научи ли се българският политик да говори европеският депутат от ЕНП отговори: „ Струва ми се ,че вмомента политическият елит у нас говори арогантно". Самите представители на младежката структура след края на единият от модулите заявиха, че вече се чувстват по-сигурни пред камерите, но основната им цел, освен обучението е била да опровергаят мненията, че младежите не се интересуват от политика и обществен живот.

В обучението бяха включени още лекции по мениджмънт, лидерство, управление на работата в конфликтни ситуации и комуникация с представители на различни институции.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Seminar-za-rabota-s-medii-i-podobryavaneto-na-imidzha-ni-pred-zapadni-izdaniya-se-provede-v-Burgas-78363
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.