Представиха изложбата "Светлините на Бургас"
Автор: Екип Burgas24.bg 15:07 / 05.02.2009Коментари ()1058
© Burgas24.bg
Фото изложбата "Светлините на Бургас" бе представена в бургаската градска галерия "Петко Задгорски". Кампанията на ПП ГЕРБ за осветяване на емблематични сгради в града бе запечатана в невероятните фотоси на фотографът Митко Димитров, който е член на ГЕРБ старейшини в Бургас.

Благодарение на кампанията на ПП ГЕРБ "Светлините на Бургас" само за два месеца бяха осветени 8 емблематични сгради. Драматичния театър Адриана Будевска, Нап - Бургас, Концертна зала "Иван Вулпе", Оперно-филхармонично дружество, Църквата "Св. Николай Чудотворец" в кв. Сарафово, медицински център "Св. Георги победоносец", сградата на Механотехникума и част дърветата по булеварда край Морската градина.

Предстои да бъде осветен дворът на училищата Иван Вазов и Константин Фотинов. Акцията стартира в началото на декември миналата година. Невероятните фотоси са дело на Димитър Димитров, наш колега и член на ГЕРБ-старейшини.

Стойността на вложените до момента средства е 18 500 лева. Парите за осветяването са осигурени с помоща на спонсори и приятели. Благодарение на анкетно проучване инициирано от ГЕРБ бяха разпространени над 20 хиляди флайера чрез търговската мрежа в града. Така гражданите имаха възможност да посочат кои други сгради желаят да бъдат осветени. Резултатите от проучването предсои да бъдат обработени. Бургаските гербери обещаха, че това е само началото от тяхното начинание, а Бургас ще стане по-атрактивен и приветлив не само за гражданите, но и за гостите на морския град.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Predstaviha-izlozhbata-Svetlinite-na-Burgas-76096
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.