Цветан Цветанов доволен от кмета и общинските съветници от ГЕРБ в ОбС Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 19:38 / 11.12.2008Коментари ()914
© Burgas24.bg
Според Цветанов в следващите няколко години Бургас ще стане изключително привлекателно място за живеене.
Преди да пристигне в Бургас Цветанов проведе срещи с членове и симпатизанти на партията в Бургаска област -общините Карнобат, Руен, Бургас и Несебър.

Много добра оценка даде председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов за работата на кмета Димитър Николов през първата годнита от мандата му, въпреки трудностите, които има като кмет от партия ГЕРБ.

Според Цветанов дали един град се развива добре може да се отбележи по трафика, защото това означава,че в него се концентрира голяма част от населението.Цветанов не скри надеждите си за мнозинство в бъдещия парламент, но бе категоричен, че по време на тяхното управление общините няма да бъдат делени по политическа принадлежност. Затова и в момента една от основните им цели е осъществяването на по-близък контакт с хората по места.

Според него първата година на управление на общините е била трудна, защото е било необходимо време за навлизането в административната работа, включително и за Бургас. Според Цветанов обаче с приемането на новия бюджет нещата в Бургас специално ще стават по добри, а Бургас ще стане атрактивно място за живеене в следващите години/.

По-късно вечерта лидера на герберите се срещна и разговаря при закрити за медиите врата с актива на партията в Бургас.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Cvetan-Cvetanov-dovolen-ot-kmeta-i-obshtinskite-suvetnici-ot-GERB-v-ObS-Burgas-69570
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.