Незабравимо: Предложение за брак по време на дипломирането | ||||||
| ||||||
Абсолвентска двойка умножи емоционалната стойност на дипломирането си, след като кавалер предложи брак на своята бъдеща съпруга в препълнената университетска аула. По думите на ректора на УХТ - проф. д. т. н. инж. Кольо Динков специалистите, които получават квалификацията си в Университета по хранителни технологии, притежават солидна подготовка и отговарят на предизвикателствата, задавани от съвременните тенденции в образованието и хранителната индустрия. Абсолвентите от УХТ имат висока успеваемост на пазара на труда, сочи статистиката. Близо 70 % от младите специалисти стартират професионалната си практика до една година след завършване на Университета по хранителни технологии. Голяма част от възпитаниците на УХТ работят в мениджърските екипи на водещи бизнес компании. |