Златин Димов е изпълнителният директор на новото дружество „Бургасгаз” АД
Автор: Екип Burgas24.bg 10:22 / 19.11.2008Коментари ()3157
© Burgas24.bg
В началото на ноември беше вписано новото дъщерно дружество на Овергаз - Бургасгаз АД, резултат от сливането на на Газоснабдяване Стара Загора, Газоснабдяване Нова Загора, Ямболгаз и Бургасгаз ЕАД. Негов изпълнителен директор е г-н Златин Димов, досегашен изпълнителен директор на Бургасгаз ЕАД.

Г-н Златин Димов започва работа в Овергаз през 2005-та година, като първата му задача е маркетинговото проучване за газификацията на Бургас. След успешно завършване на поставената задача е назначен на длъжността директор на маркетинга и продажбите в "Газоснабдяване Бургас" ЕАД. Работи три месеца в централата на дружеството, след което, в продължение на шест месеца стартира новия проект на Овергаз във Варна. През декември 2005-та година е назначен за прокурист на "Газоснабдяване Бургас" ЕАД, става изпълнителен директор на „Бургасгаз" ЕАД през септември 2006 година, а от 6 ноември 2008 година е изпълнителен директор на новото дружество „Бургасгаз" АД.

Г-н Димов е магистър по икономика от Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методи", а в периода 2000 - 2002 година следва Стопанско управление във Wirtschaftsuniversitaet, Виена.

Г-н Димов владее английски, немски и руски език.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Zlatin-Dimov-e-izpulnitelniyat-direktor-na-novoto-druzhestvo-Burgasgaz-AD-66715
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.