"Дискавъри" снима в България | ||||||
| ||||||
Мястото на снимките в България е около Девин, където дуото ще изследва дивата природа. Двамата водещи ще се опитват да оцелеят и да намерят храна, която никога не бихте си представяли да изядете. Discovery Networks България организира и специално състезание на страницата си в социалната мрежа Фейсбук, която ще даде възможност на един фен да се срещне лично с водещите на "Кралете на дивото" по време на престоя им в България. Само за два дни постът, анонсиращ играта, достигна до 170 000 потребители, събра над 2 000 харесвания, а близо 200 души се включиха в надпреварата да познаят къде ще са снимките на новата поредица. България е една от петте страни в света, където ще се снима първият сезон на "Кралете на дивото". Освен околностите на Девин, екипът на Discovery Channel ще посети и непознати кътчета в Мексико, Китай, Борнео и Финландия. Поредицата "Кралете на дивото", с водещи Мат Тебът и Джош Джеймс, отвежда безстрашното дуо на едни от най-негостоприемните части на планетата, в търсене на храна, която никога не бихте предположили, че може дори да опитате. Истината обаче е, че тези неприятни храни биха спасили живота ви в екстремни условия. Мисията на Мат и Джош е да си набавят 5 странни и трудни за улавяне храни, включени в списък, с който разполагат в момента на пускането им в непозната обстановка. Мат и Джош са тук, в България, за едно приключение, заредено с много хумор, което съчетава истинско оцеляване и понякога неприятни моменти. Тяхната цел е да покажат на зрителите как могат да намерят средства за оцеляване на най-необичайните места и да приготвят нещо апетитно от нещо на пръв поглед напълно негодно за ядене. Двамата водещи са експерти в областта си и са изцяло отдадени на приготвянето на храна и оцеляването. Оцеляващият, Джош Джеймс, може да се ориентира в обстановката и има познанията как да хване всякакъв вид храна на планетата, годна за ядене. Кулинарният експерт, Мат Тебът, пък има опита и уменията да опише в невероятен детайл колко ужасно за хапване е всяко нещо от менюто им, каква е хранителната му стойност и разбира се - какъв е вкусът му. |