Посрещаме новата година с облаци и мъгли
Автор: Екип Burgas24.bg 16:42 / 31.12.2013Коментари ()447
©
През нощта ще бъде облачно, в равнинната част от страната и мъгливо. Почти тихо. Минималните температури ще са между минус 3° и 2°. В София - около нулата. През първия ден от новата година ще преобладава облачно време, но само на отделни места в източните райони ще превали съвсем слаб дъжд. В Източна България ще духа слаб североизточен, по Черноморието - до умерен северен вятър. Максималните температури ще са между 1° и 6°. В София - около 5°. В Дунавската равнина и по долината на Струма ще остане с мъгла или ниска слоеста облачност и там температурите ще са без съществен дневен ход.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи но ще остане по-високо от средното за месеца.

Над планините ще бъде облачно. Ще духа слаб югоизточен, по най-високите части - южнен вятър. Без валежи. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра - около минус 1°.

Над Черноморието ще бъде облачно и на отделни места ще превали съвсем слаб дъжд. Ще духа до умерен северен вятър. Максималните температури ще са 3° и 5°. Вълнението на морето ще е бъде 2 - 3 бала. Температурата на морската вода ще бъде 7° - 8°.



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Posreshtame-novata-godina-s-oblaci-i-mugli-471627
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.