Магдалена Кръстева от Камено е полицай на месец ноември
Автор: Екип Burgas24.bg 12:56 / 14.12.2013Коментари ()1593
© МВР- Бургас
Старши разследващ полицай Магдалена Кръстева от Районно управление "Полиция" - Камено е полицая на м. ноември в традиционната надпревара "Служител на месеца", провеждана в последните две години в ОДМВР - Бургас. Това съобщават от пресцентъра на бургаската полиция. 

Магдалена Кръстева бе отличена лично от Директорът на ОДМВР - Бургас Комисар Милен Димитров на тържествена церемония, провела се пред личния състав на Районно управление "Полиция" - Камено, за това че благодарение на инициативността и професионализма й се е стигнало до успешно приключване на две тежки разследвания на престъпни посегателства, осъществени на територията на районното управление. 

Старши разследващ полицай Магдалена Кръстева получи почетна грамота и "обявяване на благодарност", както и индивидуална парична награда в размер на 100 лв. Комисар Димитров подчерта високата степен на професионализъм, демонстрирана от полицейския служител, която допринесла за своевременното разкриването на двата криминални случая и налагането на наказания спрямо извършителите. 

От своя Магдалена Кръстева благодари за полученото отличие, изтъквайки че то не е за индивидуален принос, а като признание за цялостната работа на служителите от Районно управление "Полиция" - Камено, ръководено от главен инспектор Стефан Илиев. 

Полицай Кръстева заяви, че е горда от това, че е част от състава на едно емблематично районно управление, завоювало в надпреварата "Служител на месеца" вече четири награди през годините.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Magdalena-Krusteva-ot-Kameno-e-policai-na-mesec-noemvri-469214
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.