Първа жертва след тежкия инцидент на пътя Средец - Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 13:43 / 28.11.2013Коментари ()996
Вече има и първа жертва на ужасната катастрофа, която стана днес сутринта край Дебелт, това съобщиха преди минути от бургаската полиция като дават и повече информация за трагедията на пътя:

На 28.11.т.г. около 09.00 ч. на пътя Средец - Бургас, в района след с. Дебелт преди бензиностанция "ЛУКОЙЛ", възниква пътен инцидент между : л.а. "Рено", с бургаска регистрация, управляван от 35-годишния Б.С. от с. Дебелт и л.а. "Тойота Арго", с бургаска регистрация, управляван от 39-годишната М.Г. от Бургас. От ПТП са пострадали общо шест човека, всички отведени в МБАЛ - Бургас, където от нараняванията си починал водачът на л.а. "Рено" - Б.С.

Водачката на л.а. "Тойота" - М.Г. и пътуващите в л.а. "Рено" четирима пътници са настанени за лечение в отделение "Реанимация" на МБАЛ - Бургас, като трима от тях са с опасност за живота, а останалите двама - без опасност за живота.

Причини за ПТП : движение с несъобразена скорост от страна на водача на лекия автомобил.а "Рено", пътуващ в посока Бургас, който губи контрол над автомобила и навлизайки в лентата за насрещно движение, блъска движещия се правомерно там л.а. "Тойота".


От пътния инцидент е нарушен нормалния пътен трафик в района на местопроизшествието за около два часа, като от 11.15 ч. пътното движение е възстановено.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Purva-zhertva-sled-tezhkiya-incident-na-putya-Sredec-Burgas-466525
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.