Развратницата от "Меден рудник" поиска домашен арест, имала високо кръвно
Автор: Екип Burgas24.bg 14:42 / 22.11.2013Коментари ()1344
©
Постоянна мярка за неотклонение "домашен арест" поиска служебният защитник на Станка Бодурова, която е обвинена за трафик на хора и предоставяне на апартамент за развратни цели. В същото време прокуратурата поиска 59-годишната жена да остане в ареста.

Бодурова бе задържана при акция на служители на сектор "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас, под прякото ръководство на Бургаска районна прокуратура за това, че от началото на месец март тази година е склонила и предоставяла за платени секс-услуги общо девет бургазлийки на възраст между 18 и 30 години, които се отзовавали по обяви до клиенти, публикувани в интернет и бургаски вестници. Днес изтича наложеното й от прокуратурата 72- часово задържане под стража.

По време на заседанието на състав на Бургаски районен съд нито обвинението, нито защитата представиха нови доказателства или искания пред съда и заявиха, че към настоящият момент няма да посочат такива.

Станка Бодурова е разведена и живее с дъщеря си в блок 467 в бургаския к-с "Меден рудник". По време на заседанието стана ясно, че е безработна макар да се води като управител на еднолична фирма.

Защитата поиска налагане на по-лека мярка за неотклонение тъй като жената страдала от високо кръвно налягане, а дъщеря и била с диагноза "остра шизофрения" и е регистрирана в диспансера за психично здраве в Бургас.

Доказателствата, които са събрани до момента сочат, че Бодурова е извършила престъпление в продължение на три години по отношение на различни лица. Освен деветте жени, които са установени към настоящото разследване има установени и други лица, които тя е склонявала към проституция. Станка Бодурова е задържана по обвинение за трафик на хора и предоставяне на апартамент за развратни цели, като предвидено наказание е от три до десет години лишаване от свобода и глоба от 10 000 до 20 000 лв. за набиране и транспортиране на лица, с цел развратни действия.

Източник: Радио "Фокус"



Още по темата: общо новини по темата: 5
28.11.2013 »
22.11.2013 »
22.11.2013 »
21.11.2013 »
21.11.2013 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Razvratnicata-ot-Meden-rudnik-poiska-domashen-arest-imala-visoko-kruvno-465538
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.