Преминаване на червен светофар е причинило тежката катастрофа между "Фолксваген" и маршрутка
Автор: Екип Burgas24.bg 13:53 / 20.11.2013Коментари ()4108
Бургаската полиция излезе с официално съобщение за катастрофата от тази сутрин, за която Burgas24.bg по-рано ви информира. В тежкия пътен инцидент имаше много пострадали хора. Ето и цялата информация:

Днес, около 10.05 ч. на кръстовището к-с "Меден Рудник" - кв. "Горно Езерово", в района на магазин "1001 бани", л.а. "Фолксваген Джета", с бургаска регистрация, управляван от 56-годишния Р.Т. от Бургас / движещ се от к-с "Меден Рудник" в посока Централната част на Бургас/, предприема ляв завой към кв. "Горно Езерово", преминавайки на червен сигнал на светофара, като е блъснат странично от правомерно движещия се микробус "Форд", с бургаска регистрация, управляван от 48 год. Я.Х. от Бургас, поддържащ маршрутната линия Русокастро - Бургас - Русокастро.

От инцидента са пострадали шестима души / по трима от всяко от моторните превозни средства/. Пътуващите в микробуса пътници са прегледани в МБАЛ - Бургас, като един от тях е със счупена капачка на крака, но без опасност за живота. Останали двама са получили медицинска помощ и са освободени за домашно лечение. В отделение "Неврохирургия" с контузия на главата, без опасност за живота за лечение остава и водачът на л.а. "Фолксваген" - Р.Т., а заключението от МБАЛ - Бургас за здравословното състояние на другите му двама спътници все още се чака.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Preminavane-na-cherven-svetofar-e-prichinilo-tezhkata-katastrofa-mezhdu-Folksvagen-i-marshrutka-465154
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.