Пиян с брадва погна инспектори, дошли да му проверят казана за ракия
Автор: Екип Burgas24.bg 14:12 / 05.11.2013Коментари ()966
Вчера, около 14.30 ч. в Районно управление «Полиция» - Поморие, е получено съобщение от служители на «Митници» - Бургас, за това че по време на проверка за притежаването на незаконен казан за варене на ракия в с. Гълъбец, разположен на ул. «Николай Лъсков» № 17, собственикът - Т.Т., 61-годишен, не ги допускал за извършване на проверката, заплашвайки ги с брадва, като ги обиждал и псувал. Дошлите на място полицейски служители констатирали, че Т.Т. е във видимо нетрезво състояние, но въпреки това с тях съдействие проверката е осъществена.

При приключване на проверката и по време на изнасяне на конфискуваните от служителите на «Митници» - Бургас вещи, Т.Т. се държал агресивно, като се опитал да си вземе вещите обратно и се нахвърлил да бие митническите служители, което наложило използването на помощни средства / белезници/. Т.Т- е задържан за срок от 24 часа, като по случая е образувано досъдебно производство.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Piyan-s-bradva-pogna-inspektori-doshli-da-mu-proveryat-kazana-za-rakiya-462630
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.