Намушкаха младеж пред Общината, приятелят му го закара с такси до болницата
Автор: Екип Burgas24.bg 11:19 / 28.10.2013Коментари ()1246
© Burgas24.bg
На 26.10., около 21.21 ч. в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас, е получено съобщение, за това че в «Шокова зала» на МБАЛ - Бургас е постъпил младеж с прободни рани. Установено е, че това е 24-годишен бургазлия, който е придружаван от свой 22-годишен приятел, и двамата криминално проявени. Пострадалият с три прободни рани / в областта на дясното бедро, в стомаха и в лявата част на гърдите/, е опериран и настанен в «Хирургично отделение» за наблюдение, без опасност за живота.

По думите на младежите между тях и други двама, възникнало спречкване, прераснало в скандал, в района пред Бургаска община. Единият от младежите нанесъл удари с нож на пострадалия, след което заедно с приятеля си избягали в посока ул. «Фердинандова», а потърпевшият заедно с 22-годишния бургазлия с такси стигнали до «Спешния център».

Констатирана е самоличността на извършителя на намушкването - това е 21-годишния криминално проявен Д.К. от Бургас, който е обявен за местно издирване. Причините за възникналия инцидент са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Namushkaha-mladezh-pred-Obshtinata-priyatelyat-mu-go-zakara-s-taksi-do-bolnicata-461254
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.