Младежи се преглеждат безплатно за кожни заболявания
Автор: Екип Burgas24.bg 09:35 / 15.10.2013Коментари ()1096
©
Кампанията "С любов към здравето" продължава с реализирането на поредната консултация със специалист по дерматология. Инициатор на медицинските прегледи е клуб "Медик" към Сдружение "Младежки Глас" България. В рамките на два часа 16 младежи имаха възможността да се прегледат напълно безплатно, при доказан лекар по проблеми с кожните заболявания. Д-р Зъбкова съветва младите хора да предпазват кожата си с профилактика и правилно хранене.

Кампанията се реализира с финансовата подкрепа на МИКЦ - Бургас "Гласът на младите" към Националната програма за младежта.

Сдружение "Младежки Глас" осъществи веднага след консултацията със специалист, и открит урок по танци. Младите хора бяха част от ритъма на горещите танци като салса, меренге, румба и самба. Изключителните танцьори от "Танцова академия - Бургас" потопиха участниците в дебрите на латино ритъма. Идеята за урока по латино танци беше на клуб "Медия и общество" към Сдружение "Младежки Глас".

За следващите месеци сдружението е планувало още интересни инициативи, които да обединяват младежката общност не само в Бургас, но и в цялата страна.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Mladezhi-se-preglezhdat-bezplatno-za-kozhni-zabolyavaniya-459036
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.