СТРАНД представя на живо звезди и млади таланти
Автор: Екип Burgas24.bg 07:15 / 05.10.2013Коментари ()742
©
Хип-хоп динозаврите от НОКАУТ ще се срещнат с младите таланти от ЛОГО5, за да свирят заедно на живо в СТРАНД Бургас. Днес от 19:00 часа за посетителите на центъра ще се погрижат музикалните таланти с нестандартно представяне. На място могат да се видят брейк изпълнителите в хип хоп културата Flowtron Crew и техния брейкинг showcase, а зад грамофоните ще им партнира Funktool.

Талантите на хип-хоп културата са част от изненадите, които СТРАНД подготвя за своите посетители.

ЛОГО 5 е група с дълга история, започнала в началото на 2004г. и със състав от Радостин Георгиев /Mr. Freesk/, Илия Григоров /Illea/ и JamezBongg (Dirty Jamezz). Трите момчета определя стила си като пост-модернистичен манифест с елементи на неосведоменост, но критиците го определят като класически нестандартен хип-хоп.

Първият им издаден албум е под името "Петилетка", което наименование идва от петте години, необходими на бандата да завършат албума. ЛОГО5 са известни и с участието си в популярния сериал "Революция Z".

Група LOGO 5 има зад гърба си множество живи изпълнения, както и подгрявания на небезизвестни банди като Method Man & Redman,B-Real of Cypress Hill, Psycho Realm, House of Pain, Delinquent Habits, Dr. Syntax & Stig Of The Dump и Stereo Mc's, Chester P & Inja.

Другата банда част от концерта в събота е НОКАУТ, излизали на една сцена с Wu-Tang Clan, Grand Master Flesh, Busta Rhymes, Publick Enemy. НОКАУТ е група подгрявалаHouse of pain, Jeru the damaja и др. Емблематичната хип-хоп банда е била част и от Main stage на Spirit of Burgas.

Ветераните на Хардкор Хип-Хопа-Гайдата и Gaza и ЛОГО5 са ви приготвили множество бийтове и тежки вокали в една вечер!



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/STRAND-predstavya-na-zhivo-zvezdi-i-mladi-talanti-457461
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.