Утре отново ще бъде слънчево и горещо
Автор: Екип Burgas24.bg 15:59 / 25.08.2013Коментари ()505
©
През нощта над страната ще бъде предимно ясно и почти тихо. Утре времето ще бъде предимно слънчево, след обяд над северните и планински райони ще има временни увеличения на облачността. Ще бъде почти тихо. Температурите ще се повишат слабо и максималните ще са от 31° до 36°. Това е прогнозата за времето на НИМХ към БАН. 

Над Черноморието ще бъде слънчево, след обяд ще духа бриз. Максимални температури на въздуха: 28°-30°. Температурата на морската вода е 25-26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но валежи не се очакват. Ще духа предимно умерен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 26°, на 2000 метра - около 17°. Атмосферното налягане слабо ще се понижи и ще бъде по-ниско от средното за август.

И във вторник ще е предимно слънчево, с максимални температури между 32 и 37°. В сряда над по-голямата част от страната времето ще остане без промяна. Над западните райони ще се заоблачи, на места ще превали и прегърми; ще започне понижение на температурите, което в четвъртък ще обхване цялата страна. 

В четвъртък по-често ще бъде предимно облачно, с превалявания. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили до умерен.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Utre-otnovo-shte-bude-slunchevo-i-goreshto-450376
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.