Флашмоб в Морската градина на Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 10:08 / 13.08.2013Коментари ()4106
Стотици млади хора, жители и гости на Бургас събра инициативата "Следвай ритъма", които станаха част от зумба, салса, бачата и меренге на открито. Събитието се проведе в рамките на Mеждународния ден на младежта с основен организатор Сдружение "Младежки Глас", по проекта МИКЦ - Бургас "Гласът на младите" към Националната програма за младежта, Pure Health and Fitness Burgas и Клуб "ENTERTAINMENT MG".

Под звуците на латино ритмите младежите, танцувайки се предвижиха от "Часовника" по ул. Богориди и достигнаха до Културен център "Морско казино". Там пред събралата се публика участниците превърнаха терасата в едно вълнуващо и зареждащо улично шоу. Повече от час в различни стилове, участниците танцуваха и се забавлявах в приятната компания на инструкторите: Владимир Грудев, Диана Николова и Румина Димова от Студио 29, Жана Желева, Мария Аврамова - първият лицензиран инструктор по зумба в Бургас, Хелен от Студио "Сътворение" - Бургас , Мария Апостолова и Лилия Вълчева от школата в БСУ. Специална изненада за Let's dance Burgas беше Dance Extreme - представен от Звездомир Шутов, който е лицензиран инструктор в Pure Health and Fitness Burgas.

Следвай ритъма представи изумителен летен флашмоб, който обедини младежи в една вълнуваща комбинация от стилове. Танците се прехвърлиха в Beach Bar Pillow, където латино страстите продължиха в същият ритъм.

Let's dance Burgas 2013 осъществява със съдействието на Община Бургас, в подкрепа на "Бургас - Европейска Столица на Културата 2019".


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Flashmob-v-Morskata-gradina-na-Burgas-448409
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.