Уволниха директора на Главна дирекция "Програмиране на регионалното развитие"
Автор: Екип Burgas24.bg 17:02 / 26.06.2013Коментари ()884
Днес министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева освободи от длъжност главния директор на Главна дирекция "Програмиране на регионалното развитие" Деница Николова заради несъответствия с изискванията за заемането на длъжността и на длъжностната характеристика, както и за установени нарушения при назначението й.

При извършена проверка са констатирани нарушения при провеждането на конкурсната процедури за длъжността "Главен директор на Главна дирекция "Програмиране на регионалното развитие". Проведеният конкурс е стартирал с предварително подготвени изисквания, отговарящи за класирания на първо място кандидат. Налице са процедурни нарушения при попълването и подписването на документите от конкурсната комисия.

Към момента на назначаването си и към днешна дата г-жа Деница Николова не отговаря на изискванията за наличие на не по-малко от седем години стаж в сферата на държавната администрация.



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Uvolniha-direktora-na-Glavna-direkciya-Programirane-na-regionalnoto-razvitie-440097
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.