Куката: Не съм кълцан с мачете, стъкло от бутилка ме поряза
Автор: Екип Burgas24.bg 11:39 / 10.06.2013Коментари ()2855
©
Камен Балбузанов - Куката бе приет в МБАЛ-Бургас вчера сутринта с тежка черепно-мозъчна травма, причинена от нещо като мачете при масов бой в несебърска дискотека, гръмнаха информационните сайтове тази сутрин. В мелето участвали над 40 души. Там е бил и Димитър Желязков-Очите.

- Как си? Да те накълцат с мачете не е шега работа. Можеш ли да говориш?

- Ми то нищо ми няма. Нито съм се бил, нито съм лежал в болница, нито са ме рязали с мачете. В момента съм на път, шофирам. Ето сега ще сваля прозореца да чуеш. (Прави го и се чува шум от движеща се кола.)

- Говори се за меле, в което са участвали 40 души...

- Какви 40 души? Чакай да ти кажа какво точно стана. Седях си на бара, някой хвърлил бутилка, тя се удари в бара, пръсна се и ме одраска по главата. Поряза и едно момче до мене по ръката. Текна ми кръв, рекох да отида за всеки случай до болницата и там ми залепиха раната. Никакви боеве е нямало, дори не знам кой е хвърлил тая бутилка, някой пиян сигурно. Тука чета, че мелето, дето го е нямало, станало заради някакъв си "шеф на РИОСВ - Бургас Бойчо Георгиев". Нито го знам какъв е той Бойчо, нито съм го виждал през живота си.

- Защо го намесват тогава?

- Знам ли? Може да искат да го махнат и си измислят някаква връзка с мен.

- А Митьо Очите беше ли там?

- Не. Аз поне не съм го видял цялата нощ. Ако е бил там, аз поне не съм го видял, ако искате, звъннете му.

- А Азис?

- Е, Азис си пя. Но като стана това с бутилката, вече си беше тръгнал, то стана към четири и нещо сутринта.

- Ти с него открай време си имаш закачка. Нещо говорихте ли си?

- И това е другата измислица. Щял съм да бия Азис, не знам какво. Нищо такова няма. И вчера през цялата нощ ме поздравяваше. Ама то като се тръгне, някой напише нещо, друг го доукраси... Чакай да ти разкажа една история за последно. Оня ден майка ми си седяла пред блока. Сетила се, че забравила яденето и казала на съседката: "Отивам да изгася фурната!" Не знам кой я е чул, ама на другия ден по вестниците излезе, че съм притежавал верига от фурни.




Още по темата: общо новини по темата: 1
10.06.2013 »
Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Kukata-Ne-sum-kulcan-s-machete-stuklo-ot-butilka-me-poryaza-436978
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.