Полицията изяснява детайлите около инцидента от тази нощ в дискотека "Час Пик" в Слънчев бряг
Автор: Екип Burgas24.bg 14:45 / 08.06.2013Коментари ()1358
На 08.06.т.г. около 07.30 ч. в Пето Районно управление "Полиция" - Бургас е получено съобщение за приет в бургаския спешен център мъж с наранявания по главата и тила, извозен с линейка от Слънчев бряг към Бургас. Това съобщиха от ОДП Бургас. За инцидента Burgas24.bg вече писа по-рано днес. Мъжът получил медицинска помощ, като е хоспитализиран в отделение "Неврохирургия" към МБАЛ - Бургас. След няколко часа пострадалия подписал декларация и напуснал здравното заведение.

Вероятно нараняванията са получени вследствие на инцидент, възникнал в района на дискотека "Час пик" след 03.00 ч. тази сутрин, за който до момента в полицията не е подаден официален сигнал. С цел изясняване самоличността на лицата, участвали в инцидента, както и на детайли по случая, в момента служители от Районно управление "Полиция" - Несебър провеждат разговори със свидетели и очевидци. Иззети са видеозаписи от увеселителното заведение и района около него. Работата по случая продължава.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Policiyata-izyasnyava-detailite-okolo-incidenta-ot-tazi-nosht-v-diskoteka-Chas-Pik-v-Slunchev-bryag-436760
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.