Коалиция за България подкрепи благотворителен концерт в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 11:21 / 26.04.2013Коментари ()1295
©
Коалиция за България и кандидатите за народни представители в Бургас подкрепиха великденския благотворителен концерт на група "Петлите", които снощи напълниха дома на "Лукойл Нефтохимик".

Бургаската танцова формация организира благотворителната акция за набиране на средства за подготовката на мюзикъла "Пеем и танцуваме, за да не плачем". От името на социалистите приветствие към талантите и публиката отправи кандидат -депутатът от Коалиция за България за 2 МИР - Бургас Павлина Пунчева. "Общество, което не се грижи за децата, възрастните и хората с увреждания е примитивно и трябва да променим това", заяви Пунчева. Тя бе категорична, че е дошъл моментът обществото и институциите да се обединят и да работят за развитието на подобни каузи.

"Само всички заедно можем да направим живота си по-добър, да се обърнем към положителното", каза още кандидатът за народен представител. Тя пожела на "Петлите" да не спират да мечтаят, да продължат да творят и да раздават с пълни шепи от любовта и добротата си.

Благотворителният концерт подкрепиха и "Мери бойс бенд".



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Koaliciya-za-Bulgariya-podkrepi-blagotvoritelen-koncert-v-Burgas-429476
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.