Представят два проекта на университет "Проф. д-р Асен Златаров"
Автор: Екип Burgas24.bg 10:47 / 02.04.2013Коментари ()1495
©
Бивши и настоящи студенти от
"Професор д-р Асен Златаров":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На 4 април (четвъртък) 2013 г. от 10.00 часа в зала "Компас" на хотел "България" ще се проведе официална конференция за представяне на проект "Развитие на електронни форми на дистанционно обучение в системата на Университет "Проф. д-р Асен Златаров"- гр. Бургас и проект "Усъвършенстване системата за управление в Университет "Проф. д-р Асен Златаров", гр. Бургас.

Проектът "Развитие на електронни форми на дистанционно обучение в системата на Университет "Проф. д-р Асен Златаров" е с цел по-успешна социална интеграция и трудова реализация, чрез подобряване на условията за равен достъп до образование и обучение, развитие на система за учене през целия живот и развитие на дистанционни форми на обучение. Продължителността на този проект е в рамките на 24 месеца.

Вторият проект "Усъвършенстване системата за управление в Университет "Проф. д-р Асен Златаров" ще въведе система за електронен документооборот, което да допринесе за повишаване на ефективността на образователният процес. Продължителността на проекта е 20 месеца.

Университет "Проф. д-р Асен Златаров" ще реализира двата проекта с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Predstavyat-dva-proekta-na-universitet-Prof-d-r-Asen-Zlatarov-424843
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.