Близо 700 работни места откриват на бургаското летище
Автор: Екип Burgas24.bg 16:45 / 28.03.2013Коментари ()1334
©
Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД - оператор на летище Бургас, взе участие в трудовата борса, организирана от Бюрото по труда в Бургас във връзка с предприемане на ефективни действия за решаване на проблемите с безработицата в региона.

За настоящия сезон дружеството открива на бургаското летище близо 700 работни места, в допълнение към постоянния състав на аеропорта. Свободните позиции, за които дружеството набира в момента работници и служители и документи за кандидатстване са поместени и в сайта на летище Бургас www.burgas-airport.bg в секцията "кариери".

През миналата година летище Бургас осигури рекорден брой за дружеството работни места, като общия брой на служителите, сезонни и постоянни, достигна 1032.
През лятото летище Бургас е най-динамичното летище в страната. Очаква се и през тази година бургаското летище да обслужи повече от 2 милиона пристигащи и заминаващи пътници.

Междувременно, по линия на националната инициатива "Мениджър за един ден", която е част от образователния проект Джуниър Ачийвмънт - България, Петко Василев - завършил Гимназия за чужди езици "Васил Левски" гр.Бургас , а в момента студент в Икономическия университет във Варна, днес се включи в работата на летище Бургас наравно с експертите на аеропорта. Участието на "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД в програмата дава възможност на бъдещи мениджъри да влязат в ролята на ръководители в реална бизнес среда и участват активно в работния процес.

Тазгодишният участник се запозна с работата на летище Бургас, структура и проекти за развитие. Младият мениджър се срещна и разговаря със заместник-директора на летището Драгомир Георгиев и имаше възможност да проучи отблизо работата на различни отдели, както и да предложи решение на реален мениджърски казус. Петко посети и Летищния координационен център - сърцето на аеропорта, където под ръководството на опитни професионалисти навлезе дълбоко в дебрите на авиацията.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Blizo-700-rabotni-mesta-otkrivat-na-burgaskoto-letishte-424102
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.