Пиян без книжка се блъсна в табло с електромери и избяга, спътникът му остана без два зъба
Автор: Екип Burgas24.bg 11:29 / 11.03.2013Коментари ()686
Вчера, около 17.45 ч. в с. Бата, общ. Поморие, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, напускайки пътното платно и блъскайки се в дясно извън платното за движение в уличен стълб с табло с електромери, л.а. «БМВ», със старозагорска регистрация, управляван от 35-годишния С.Щ. от с. Бата / с временно отнето след употреба на алкохол свидетелство за правоуправление/.

След допускане на ПТП , С.Щ. с автомобила напуснал мястото на инцидента с цел укриване, но е установен в последствие от корнтролните органи. От ПТП в МБАЛ - Бургас постъпил возещия се на предната дясна седалка в автомобила - Ж.С., 27-годишен от с. Бата, който с подута долна устна и липсващи два долни зъба, е прегледан и освободен за домашно лечение. Водачът на автомобила - С.Щ. е открит около 21.00 ч., като е изпробван за употреба алкохол с дрегер, който отчел 1.26 промила / взета му е кръвна проба за химичен анализ/. С.Щ. е задържан за срок от 24 часа в Районно управление «Полиция» - Поморие.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Piyan-bez-knizhka-se-blusna-v-tablo-s-elektromeri-i-izbyaga-sputnikut-mu-ostana-bez-dva-zuba-420789
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.