Бургаски ученици изписаха името на Левски с телата си
Автор: Екип Burgas24.bg 10:26 / 19.02.2013Коментари ()12814
©
Бивши и настоящи ученици от
ГЧЕ "В.Левски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Младежи и ученици с общо мероприятие по повод 140-години от гибелта на Апостола. По инициатива на Сдружение "Младежки Глас" - България заедно с ГЧЕ "Васил Левски" - Бургас беше организиран флашмоб за изписването на Левски. Мероприятието обедини младите хора, които застанаха един до друг и заедно изписаха името на Апостола.

"С младежката инициатива искаме да покажем на обществото, че знаем и помним историята на нашият герой за свобода. В духът на 140 години от загубата на Левски и 50 години от създаването на образователната институция, носеща неговото име се обединихме и почетохме паметта му" уточни Тодор Йосифов - председател на Сдружение "Младежки Глас" - България. Инициативата се осъществи със съдействието на фотографът Калоян Спасов, който с професионализъм направи реална снимката от орлов поглед.

Сдружение "Младежки Глас" - България подкрепя инициативата на Българската кинокласика и култура за създаването на филмовият проект "Васил Левски". Към дарителската кампания на филмът може да се включи всеки гражданин, като изпрати SMS с текст DMS KINO на номер 17 777.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgaski-uchenici-izpisaha-imeto-na-Levski-s-telata-si-416725
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.