Ужасии в "Изгрев": Мъж хареса жената на съсед по маса, бургазлия се намеси и бе намушкан
Автор: Екип Burgas24.bg 10:50 / 14.01.2013Коментари ()2778
© Burgas24.bg
Днес, около 01.45 ч., в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за сбиване, възникнало до бл. 21 в ж.к. «Изгрев», при което е намушкан мъж - установено е, че това е 38-годишния А.Р. от Бургас, който с прободна рана в гърдите в областта на сърцето и прободна рана в поясната част, е настанен за лечение в «Хирургично отделение» на МБАЛ - Бургас, с опасност за живота.

В резултат на полицейските действия на служители от Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е задържан извършителя на деянието - това е: 49-годишния В.А. от Бургас. При извършеното претърсване на жилището му в бл. 59 в к-с «Изгрев», са иззети дрехи и нож, отговарящи на описанието, дадено от свидетелите. Констатирано е, че В.А. нападнал пострадалия поради пререкание, възникнало в близко разположено до бл. 21 в к-с «Изгрев» заведение, в което били две компании - едната на В.А. / в която освен бургазлията имало още трима мъже/, а втората на пострадалия / в която освен него имало две жени и един мъж/.

В заведението В.А. подкачил една от жените, като с кавалера й възникнало словесно спречкване. При излизане навън бургазлията нанесъл удар с ръка на едната жена и на единия от мъжете в компанията. Посегнал да удари и втората жена, като потърпевшия се намесил в конфликта и бил намушкан с нож в гърдите и кръста. След инцидента В.А. избягал в неизвестна посока и е задържан допълнително. По случая е образувано досъдебно производство.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Uzhasii-v-Izgrev-Muzh-haresa-zhenata-na-sused-po-masa-burgazliya-se-namesi-i-be-namushkan-408313
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.