32-годишен бургазлия вилня в отрезвителя
Автор: Екип Burgas24.bg 11:50 / 16.12.2012Коментари ()1025
© Burgas24.bg
На 14.12. около 21.00 ч. в Четвърто Районно управление "Полиция" - Бургас е получено съобщение за домашен скандал, възникнал в апартамент във вх. 2 на бл. 127 в к-с «Меден Рудник», обитаван от живеещите на семейни начала Г.Г., 32-годишен и 34-годишната Н.Д. 

Полицаите са посрещнати от съседи на семейството, които обяснили, че в момента Г.Г. се намира в избените помещения. Служителите заварили бургазлията да цепи дърва, като силно лъхал на алкохол. Отведен е в Дома за временно настаняване на пълнолетни и непълнолетни лица, като преди това е откаран в МБАЛ - Бургас за извършване на медицински преглед. 

Пред «Спешния център» до патрулния автомобил Г.Г. започнал да обижда, ругае и се заканва спрямо полицейските служители, като отказал да влезе в автомобила и започва да блъска главата си в гредата над задната дясна врата. По пътя за отрезвителя, бургазлията продължил с противоправното си поведение, като по случая е образувано незабавно производство за хулиганство. 

Около 09.00 ч. на следващия ден е констатирано, че Г.Г. успял да счупи камерата за видеонаблюдение, монтирана в обитаваната от него стая в отрезвителя. По случая е образувано второ незабавно производство за повреждане на чужда имущество.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/32-godishen-burgazliya-vilnya-v-otrezvitelya-402819
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.