Намушкаха млад мъж в бургаски мол
Автор: Екип Burgas24.bg 08:55 / 03.12.2012Коментари ()1662
© Burgas24.bg
Вчера, около 13.15 ч., във Второ Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за инцидент, възникнал в MALL «Галерия», при който е намушкан млад мъж, съобщиха от бургаската полиция. Установено е, че около 13.00 ч. пред щанда «Българска кухня», разположен на ниво 2 в Mall-a възниква конфликт и последващо сбиване между братята - С.С., 23-годишен и Н.С., 19-годишен, и двамата от Бургас и А.Р., 27-годишен и Т.А., 22-годишен, също от Бургас.

При възникналото сбиване С.С. нанесъл прободна рана с нож в областта на лявото бедро на А.Р., след което двамата братя избягали от местопроизшествието. На пострадалия служителите от охранителната фирма «АБЛ Секюрити България» оказали първа помощ и сигнализирали през тел. 112, «Спешния център» за инцидента. Веднага след това взели мерки за локализиране на напрежението и недопускане на безредици в търговския обект. А.Р. е откаран в МБАЛ - Бургас, където му е оказана медицинска помощ и е освободен за домашно лечение.

Със съдействието на управителката и проджект-мениджърката на MALL «Галерия» своевременно са прегледани записите от охранителните видеокамери и е установена съпричастността на двамата братя към извършеното деяние.

Около 14.00 ч. във Второ Районно управление «Полиция» - Бургас лично се явили двама братя - С.С. и Н.С., които са направиха пълни самопризнания относно инцидента. Причините за възникналия конфликт са в процес на изясняване. А.Р. е разпитан в качеството на свидетел, установени са свидетели и очевидци на инцидента.
По случая във Второ Районно управление «Полиция» - Бургас е образувано досъдебно производство.

От ръководството на Mall Galleria Бургас официално съобщиха, че охраната е действала светкавично и увериха, че търговският център е подсигурил безопасността на посетителите на мола.

" Много е неприятно, че сблъсъкът между младежите е станал на територията на нашия търговски център, но за съжаление подобни събития се случват често напоследък, особено на обществени места, където има струпване на повече хора. За нас е важно да действаме адекватно и продължаваме да оказваме пълно съдействие на органите на реда по уточняване на детайлите, свързани с инцидента.

Във връзка с предстоящите Коледни и новогодишни празници и свързаните с това мероприятия в Mall Galleria Бургас, сме взели допълнителни мерки за обезпечаване сигурността на нашите клиенти." - съобщи Симона Първанова, мол мениджър на Galleria Бургас.

 



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Namushkaha-mlad-muzh-v-burgaski-mol-399360
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.