Специалисти разясняваха на бургаски деца вредата от тютюнопушенето
Автор: Екип Burgas24.bg 15:02 / 19.11.2012Коментари ()444
©
Бивши и настоящи ученици от
ПМГ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Днес по инициатива на Общински детски комплекс - Бургас и РЗИ-Бургас се проведе обучение на тема "Не на цигарите". В него взеха участие ученици от ПМГ "Акад.Н.Обрешков" и Клуб по здравно образование и ООС към ОДК-Бургас.

Специалистите от РЗИ разясниха на децата вредата от тютюнопушенето и им предоставиха информационни материали по темата. Учениците научиха за възможността пушачите да получат индивидуално консултация и подкрепа за отказване на цигарите в специализирания кабинет на РЗИ. Всеки един от тях се подложи на изследване за съдържанието на СО в организма.

До края на месец ноември предстоят още две изяви, посветени на здравето и здравната култура на подрастващите, организирани от ОДК-Бургас и РЗИ-Бургас.

На 26.11.2012 г. в РЗИ ще се състои интерактивно занятие на тема "Хранене и здраве" с участието на ученици от Клуб по здравно образование и ООС към ОДК - Бургас и ПМГ "Акад. Н.Обрешков".

На 30.11.2012г. от 11.30 ч в КЦ "Морско казино" - Дискусия и ролеви игри "Кажи-да, кажи -не!", посветени на 1 декември -Световен дена за борба със СПИН с участие на ученици от ОДК-Бургас.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Specialisti-razyasnyavaha-na-burgaski-deca-vredata-ot-tyutyunopusheneto-396097
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.