В Бургас разкриват скритите тайни и кодове на Библията
Автор: Екип Burgas24.bg 15:01 / 03.10.2012Коментари ()1195
©
Скритите тайни и закодирани информации на Библията, както и истините за личността и деянията на Исус Христос, ще разкрие и дебатира пред публика в Бургас Ник Малучи. Той е пастор в Независимата християнска баптистка църква и е утвърден специалист в тълкуването на Вечната книга.

Лекцията е отворена за всички, които са любопитни за посланията и пророчествата, заложени зад фасадата на притчите в Светото писание. Тя ще бъде полезна не само за хора с религиозни убеждения, но също така за всеки с подчертани интереси в областта на хуманитарните и социалните науки. Мероприятието ще се състои в голямата зала на Бургаската опера на 5-ти октомври /петък/ от 19 часа. Всеки присъстващ ще получи безплатно като подарък Библия на български език. Инициативата е на организацията Куриери на Христос /Couriers for Christ/. Дейността на "Куриери на Христос" е одобрена от Министерството на вероизповеданията и е придружена с писмо, което разрешава лекциите в различни градове.

Пастор Ник Малучи е от САЩ, но живее вече 9 години с многолюдното си семейство в България, където е решил да отгледа и възпита децата си. Лекцията ще бъде изнесена на български език, без преводач. Пасторът е основател и на фондацията "Нахранете децата", която през годините финансово подпомага помощното училище "Братя Миладинови" в гр. Варна.

"Куриери на Христос" е международна християнска организация, в която членуват хора от най-различни народности по целия свят. Целта на организацията е да се разпространява безплатно Светото писание, като по този начин се изпълнява един от основните завети на Спасителя за Благовестието. Мисионерите са раздали и разпространили хиляди Библии в различните континенти, включително и Азия.

Лекцията в Бургас е четвърта за "Куриери на Христос" в страната, след София, Пловдив и Варна, където кодовете на Библията бяха разкрити на 29-ти септември във Фестивалния комплекс.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/V-Burgas-razkrivat-skritite-taini-i-kodove-na-Bibliyata-385112
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.