Остават в сила някои ограничения за движение в региона
Автор: Екип Burgas24.bg 09:12 / 22.09.2012Коментари ()701
© Burgas24.bg
Сухи са пътните настилки в областта. Движението е с нормална интензивност. В сила са няколко ограничения за движение в региона. Затворен е Дюлинският проход за движение на товарни моторни превозни средства. Обходният маршрут е Варна-Обзор-Слънчев бряг. 

Кръстовището Созопол-Приморско между вилно селище "Каваци" и ваканционно селище "Дюни" е затворено за движение. Забранено е преминаването на камиони над 10 тона по пътя Черница - Сунгурларе - Чубра, както и на камиони над 20 тона по пътя Провадия - Айтос. По надлеза на пътя Бургас-Созопол, край м. "Ченгене скеле", е забранено движението на превозни средства с тегло над 3,5 т. 

Продължават ремонтите по пътищата в областта. Рехабилитация се извършва на пътя Елхово-Бургас. Ремонтни дейности има по пътя Бургас-Маринка-Звездец-Малко Търново и на пътя Карнобат- Шумен. Пътят Ахтопол-Резово е затворен за движение между 8.30 и 20.00 часа. Причината е полагане на последния пласт асфалт и построяването на допълнителната инфраструктура по ремонтираната отсечка. Пътят ще бъде проходим всеки ден между 12-13 и 16-17 часа.


Източник: радио "Фокус"


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Ostavat-v-sila-nyakoi-ogranicheniya-za-dvizhenie-v-regiona-382123
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.