DJ Таркан и V-Sag закриват сезона на "Какао бийч" с щуро парти
Автор: Екип Burgas24.bg 15:00 / 19.08.2012Коментари ()507
Турския хаус терминатор DJ Таркан и английския майстор на модерния звук лондончанинът Omid 16 B ще закрият летните партита на южен плаж "Какао бийч" в курорта Слънчев бряг. DJ Tarkan ще направи заедно с V-Sag от Гърция традиционното си парти тип "като за последно" на 24 август (петък).

Продукциите и ремиксите на Таркан оставят името му в сетлистите на световни диджеи като Tiesto, Deep Dish, Sasha и други. Като продуцент и музикант V-Sag има повече от 100 издадени трака и четири албума и неслучайно бе обявен за един от 150 най-добри диджеи в света. Двамата магьосници на пулта са подготвили зашеметяваща компилация от саунд, настроение и поведение, който несъмнено ще нажежат обстановката до червено. На следващата вечер хилядите фенове ще изригнат с прецизните технически умения на Omid 16 B. 

Организаторите на финалните вечери обещават визуалните ефекти, жестоки лайф изпълнения, завладяващи звуци. Те са подготвили уникална сцена и звук, а светлинното шоу ще запази насроението ви до края ! За двете последни за 2012-та партита на Какао се очакват близо 7 000 фенове.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/DJ-Tarkan-i-V-Sag-zakrivat-sezona-na-Kakao-biich-s-shturo-parti-374548
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.