Пиян пловдивчанин без книжка помете шведи в Несебър, избяга и се блъсна отново
Автор: Екип Burgas24.bg 11:37 / 03.08.2012Коментари ()2085
Днес около 01.25 ч. на несебърската улица «Иван Вазов» до кафе «Булевард», л.а. «Смарт Му-01», с пловдивска регистрация, управляван от 24 год. Р.Х. от Пловдив / непритежаващ шофьорска книжка, неправоспособен водач/, поради движение с несъобразена скорост блъска пешеходците - А.Л., 24-годишна и Д.Р., 29-годишен, и двамата от Швеция, отседнали в хотел в Несебър, които са откарани в МБАЛ - Бургас.

На А.Л. е оказана медицинска помощ и е освободена без сериозни наранявания, а Д.Р. е настанен в отделение «Реанимация» на МБАЛ - Бургас в кома, с опасност за живота. След допускане на пътния инцидент водачът на л.а. «Смарт» напуснал местопроизшествието и навлизайки в улица с еднопосочно движение допуснал катастрофа с друг автомобил, нанасяйки само материални щети. Р.Х. е тестван с дрегер за употреба на алкохол, като апарата отчел - 1,51 промила / взета му е кръв за анализ/. По случая е образувано досъдебно производство.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Piyan-plovdivchanin-bez-knizhka-pomete-shvedi-v-Nesebur-izbyaga-i-se-blusna-otnovo-371048
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.