Обособяват места за паркиране по ул. "Булаир" за посетителите на Spirit-а
Автор: Екип Burgas24.bg 11:07 / 01.08.2012Коментари ()4770
©
Снимка Архив
И тази година както и на минали издания на фестивала Spirit of Burgas, на част от ул. "Булаир" ще бъдат обособени места за паркиране на посетителите на фестивала, дошли с личните си автомобили. Това каза Димитър Маджаров, управител на ОП "Летен театър, фестивали и концерти", който от бургаска страна организира феста. Предвидени са и места за паркинг в района на тенис кортовете до пристанището.

"Няма ул. "Булир" да се затваря, просто ще има отделено едно платно, в което да паркират автомобилите и то основно вечер, когато е и събитието, тогава трафика е и по-малък. Не знам колко ще са паркоместата, но се нaдявам, че ще имa достатъчно. Ще съдействат от Общинска полиция и полицията на хората къде да паркират колите си", обясни Маджаров.

И тази година организаторите са взели сериозни мерки за сигурност за недопускането на инциденти. "Тази година със сигурност е обострено вниманието. Имаме съдействието на полиция жандармерия, спасители, водолази, общинска полиция и частни охранителни фирми. Достатъчно наситено ще е за охрана, за да подсигурим максимално добро обезопасяване и хората да идват да се забавляват. Достатъчно ще са спасителите и охранителите дори и малко повече, за да обезопасим района. При нужда бихме реагирали веднага и увеличили броя им. И тази година както и преди ще има катер на гранична полиция, линейка, медицински пунктове. Искаме максимално да обезопасим района", посочи още Маджаров.

И тази година във фестивалното градче е организиран и палатков лагер.

Източник: Радио "Фокус"



Още по темата: общо новини по темата: 33
06.08.2012 »
05.08.2012 »
04.08.2012 »
03.08.2012 »
03.08.2012 »
03.08.2012 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Obosobyavat-mesta-za-parkirane-po-ul-Bulair-za-posetitelite-na-Spirit-a-370530
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.