Двама с опасност за живота след катастрофа на пътя Бургас - Средец
Автор: Екип Burgas24.bg 13:26 / 21.07.2012Коментари ()1252
© Burgas24.bg
Вчера около 08.15 ч. на пътя Бургас - Средец, на язовирната стена до пясъчна кариера на с. Новоселци, възниква пътен инцидент между : л.а. «Опел Корса», с бургаска регистрация, управляван от 45-годишната К.К. от Бургас и «Опел Астра», с хасковска регистрация, управляван от 32 год. Л.Т. от Харманли.

От ПТП-то са пострадали: водачката на л.а. «Опел Корса» - получила порезна рана на главата, настанена за лечение, без опасност за живота; возещият се нея на предната дясна седалка пътник - Е.Д., 22-годишен от Бургас - получил фрактура на дясната ръка и вътрешни травми в коремна област, настанен в отделение «Реанимация» на МБАЛ - Бургас, с опасност за живота; пътничката от л.а. «Опел Астра» и возеща се на задната седалка - М.Т., 32-годишна от Харманли / съпруга на водача/, с поражения на черния дроб, настанена в отделение «Реанимация» на МБАЛ - Бургас, с опасност за живота.

Причини за ПТП-то: навлизане в лентата за насрещно движение от страна на водача на л.а. «Опел Корса» и удар с насрещно движещия се правомерно л.а. «Опел Астра».


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Dvama-s-opasnost-za-zhivota-sled-katastrofa-na-putya-Burgas-Sredec-368054
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.