Посланикът на Чехия и кметът на Приморско обсъдиха предстоящия туристически сезон
Автор: Екип Burgas24.bg 16:45 / 06.06.2012Коментари ()1158
©
На официална среща днес извънредният и пълномощен посланик на Чешка република Негово Превъзходителство Павел Вацек обсъди с кмета на Приморско Димитър Германов предстоящия летен туристически сезон.

И тази година Посолството на Чешката Република ще командирова консулски служител в град Бургас. Той ще оказва съдействие на чешките граждани, които са избрали южното българско Черноморие за своята лятна почивка. Посланик Вацек уточни, че консулският служител ще е на разположение и на организираните групи, и на индивидуалните туристи, идващи от Чехия.

От своя страна Димитър Германов даде на висшия дипломат своите уверения, че община Приморско и компетентните органи своевременно ще информират посолството на Чехия за всички по-сериозни инциденти с техни граждани. "Ние ценим и уважаваме всички туристи, които посещават Приморско и нашата най-важна цел е да осигурим техния комфорт" каза още кметът.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Poslanikut-na-Chehiya-i-kmetut-na-Primorsko-obsudiha-predstoyashtiya-turisticheski-sezon-357372
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.