Бургазлийка покани непознати в дома си за обява, те и задигнаха парите от фурната
Автор: Екип Burgas24.bg 15:16 / 06.05.2012Коментари ()1050
На 05.05.т.г. в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение от 78-годишна бургазлийка, за това че предния ден публикувала обява във вестник «Ало» с цел отдаване под наем на жилище, разположено на бургаската улица «Иван Вазов». Около 09.00 ч. на 05.05.т.г. пенсионерката била потърсена на домашния си телефон от жена, която заявила че се интересува от обявата и ще я посети в дома й на ул. «Средна гора».

Два часа по-късно в дома на бургазлийката дошли жена на видима възраст около 40 години и мъж на видима възраст около 50 години, които уговорили наем от 250 лв. на месец, след което под предлог че не могат да дадат точната сума поискали ресто от 50 лв. Пенсионерката извадила от фурна в кухнята парите, но непознатите отказали да вземат рестото. В последствие мъжът посетил тоалетната, след което двамата с непознатата напуснали жилището. Малко по-късно бургазлийката констатирала липсата на сумата от 600 лв., която съхранявала във фурната. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgazliika-pokani-nepoznati-v-doma-si-za-obyava-te-i-zadignaha-parite-ot-furnata-349659
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.