В Карнобат учредиха "Национален Съюз Безопасност и Охрана"
Автор: Екип Burgas24.bg 11:07 / 04.05.2012Коментари ()1042
©
На голямо събрание вчера вечерта в град Карнобат бе учредена официално структура на неправителствената организация НСБО. Освен избора на Председател и приемането на нови членове, присъстващите учредители бяха запознати с основните принципи на работа и идеи на съюза. За Общински Председател на НСБО Карнобат бе избран единодушно г-н Чавдар Вълев - млад предприемач и Общински съветник в града.

За събранието специално присъстваха представители на Областната структура на НСБО Бургас, като лично да почете новата структура присъстваха представители на Областната структу- Областния Координатор г-н Николай Николов, Руси Русев - Зам.Председател на УС, Тодор Йосифов и Антон Берданков.

На събранието бе взето решение да бъдат организирани няколко обучения на младежи и лекции за вредата от използването на наркотични вещества, семинар против агресията сред младите и други бъдещи мероприятия. Структурата ще създава фактори съдействащи за поддържане на гражданския мир и ще лансира сред младежта предимствата, възможностите и достойнствата на службата в редиците на МВР и БА , като формира у тях желание за професионална реализация.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/V-Karnobat-uchrediha-Nacionalen-Suyuz-Bezopasnost-i-Ohrana-349202
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.