Биячи на охранител в бургаска дискотека остават в ареста
Автор: Екип Burgas24.bg 16:49 / 13.03.2012Коментари ()1195
©
Мерките на задържаните на 08.03.т.г. трима бургазлии - П.Н., 26-годишен, А.Р., 22-годишен и М.К., 26-годишен, осъществили на 12.02.т.г. около 03.20 ч. побой спрямо частен охранител в заведение "Джубокс", разположено на бургаската улица "Шейново", при който охранителя получил разкъсно-контузни рани по главата и мозъчно сътресение, бяха гледани днес от състав на Бургаски окръжен съд. Спрямо бургазлиите са постановени постоянни мерки «задържане под стража», като същите са приведени в Следствения арест в Бургас.

Припомняме, че задържането на тримата бургазлии бе осъществено в резултат на работата на специализирания екип от служители на отдел "Борба с организираната престъпност" - Бургас и Районна прокуратура - Бургас, под прякото ръководство на Административния ръководител на бургаската районна прокуратура - Андрей Червеняков. Целта на екипа е разглеждането на случаи, отличаващи се с особена дързост и предизвикващи широк обществен резонанс.
П.Н., А.Р. и М.К. са с богато криминално минало :

- П.Н. е с регистрации за нанасяне на две средни телесни повреди, две леки телесни повреди, пет хулиганства, унищожаване на чуждо имущество, общо 14 регистрации - до момента са му наложени общо три присъди
- А.Р. е с регистрации за нанасяне на две средни телесни повреди, четири хулиганства, шест грабежа, четири кражби и други, общо 21 регистрации - до момента са му наложени общо шест присъди
- М.К. е с регистрации за нанасяне на средна телесна повреда, четири хулиганства, грабеж и други, общо 7 регистрации - до момента са му наложени две присъди.
Работата по случая продължава от служители на отдел "БОП" - Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Biyachi-na-ohranitel-v-burgaska-diskoteka-ostavat-v-aresta-336438
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.