Младежи и футболисти зарадваха малчуганите лишени от родителска грижа в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 10:18 / 05.03.2012Коментари ()462
Благотворителна инициатива за деца лишени от родителска грижа беше инициирана от Сдружение "Младежки Глас" съвместно с футболистите на ПФК ЦСКА София. Малчуганите от дома "Ал. Г. Коджакафалията" - гр.Бургас получиха подаръци и автографи от футболните си фаворити. Със съдействието на клуб "Спорт" към Сдружение "Младежки Глас" децата се запознаха с Роко Перота - кондиционен треньор скоро присъединил се от Удинезе, Георги Павлов кондиционен треньор за физическата подготовка на елитните футболисти и Владо Иванов част от играчите на ЦСКА София.

"С това посещение стартираме поредица от срещи на малчуганите с известни футболисти от български отбори. Часове преди мача в Бургас децата имаха възможност да се срещнат с ЦСКА София и чуха разказите на елитните футболисти" каза Йордан Вълев, председател на клуб "Спорт" към Сдружение "Младежки Глас". В следващите месеци се планират и други посещения на футболисти по инициатива на младежите от Сдружение "Младежки Глас".



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Mladezhi-i-futbolisti-zaradvaha-malchuganite-lisheni-ot-roditelska-grizha-v-Burgas-334117
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.