Безплатно преглеждат в ин витро центъра на Бургаската болница
Автор: Екип Burgas24.bg 09:14 / 28.02.2012Коментари ()732
© Burgas24.bg
28 февруари ще е ден на безплатните прегледи в ин витро центъра на Бургаската болница. Светилото в областта на репродуктивната медицина доц. д-р Павлета Табакова ще консултира безплатно двойки, които идват за първи път, решили да се справят с проблема с безплодието. Те ще могат да минат на преглед при доц. Табакова, така че техният проблем да бъде диагностициран. Прегледите включват консултация по документи, а при необходимост и ехографско изследване. Преди да се пристъпи към ин витро задължително се установява причината за безплодието и начините на лечение.

Освен на 28 февруари, доц. Табакова ще преглежда и на 29 февруари, 1 и 2 март от 10:30 ч. до 15:30 ч., като на последните три дати прегледите се заплащат.

Желаещите могат да си запишат час на телефона на ин витро центъра: 0876 35 77 33 , като записването става веднага. Ако пациентът си е правил изследвания е препоръчително да ги носи със себе си.

Доц. Табакова е сред пионерите в областта на репродуктивната медицина в България и с нейна помощ на бял свят са дошли стотици бебета заченати ин витро. По проблемите на асистираната репродукция тя е специализирала в Лондон, Кеймбридж, както и в други европейски градове и САЩ. Ин витро центърът в МБАЛ-Бургас бе изграден и работи под нейно ръководство.



Още по темата: общо новини по темата: 1
31.01.2012 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Bezplatno-preglezhdat-v-in-vitro-centura-na-Burgaskata-bolnica-332532
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.