Скандал с конкурс за отдаване под наем на аптека в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 15:32 / 24.01.2012Коментари ()1057
©
Решението на Комисията
За взето скандално решение ни пише Таня Минчева-Базотева, управител на "Красимира Благоева" ЕООД. Става въпрос за конкурс за отдаване под наем на аптеката в "ДКЦ II - Бургас". Предлагаме ви пълния текст на писмото:

Конкурс за отдаване под наем на аптеката в "ДКЦ II - Бургас" за срок от 3 години бе спечелен от участник, отстранен от Комисията, упълномощена да проведе търга. Скандалното решение стана ясно днес, след като членовете на Комисията излязоха с решение, от което става ясно, че отстранената фирма "Фарма Маркет" ЕООД е класирана на първо място.

Това е абсолютен прецедент и не мога да си замълча. Абсурдно е отстранена фирма да спечели конкурса. При отварянето на документите за участие в конкурса, председателят на комисията обяви, в присъствието на нотариус, че един от тримата участници - фирма "Фарма Маркет" ООД се отстранява поради неточности в документацията и неспазване на конкурсните условия. Това решение бе потвърдено единодушно от комисията, вследствие на което до участие в търга бяха допуснати останалите две дружества. Решението на Комисията ще бъде обжалвано.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Skandal-s-konkurs-za-otdavane-pod-naem-na-apteka-v-Burgas-323082
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.