Дядо Коледа развесели бургаски деца преди празниците
Автор: Екип Burgas24.bg 09:25 / 14.12.2011Коментари ()564
©
Броени дни преди празниците малчуганите от бургаския "Център за настаняване от семеен тип" в к-с "Славейков" бяха посетени от истински Дядо Коледа. Той им донесе подаръци и играчки, нов бойлер от който домът им имаше нужда и дрешки, които децата му бяха писали да им докара. В предпразничното настроение, организирано от Лайънс Клуб "Виа Понтика", преобладаваха детските усмивки и радост, които всяко дете трябва да има по празниците. Стихотворения рецитирани от момиченцата и момчетата в дома бяха съпроводени с песнички и снимки за спомен с Дядо Коледа, накрая на вечерта той бе изпратен от тях при другите деца, които трябва да посети за празниците.
"За нас е важно да помагаме на обществото, както и на малките деца, които имат нужда от внимание и поводи за усмивки. Те са нашето бъдеще" - коментира Мирена Георгиева, Президент на Лайънс Клуб "Виа Понтика".

Под мотото "Ние служим" като част от световното движение "Лайънс Интернешънъл" и Дистрикт 130 България Клубът ще продължи да инициира подобни мероприятия, които предстоят още в началото на следващата година.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Dyado-Koleda-razveseli-burgaski-deca-predi-praznicite-312627
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.