Елена Иванова: Туристическата индустрия в България има своите плюсове и минуси
Автор: Екип Burgas24.bg 13:52 / 27.09.2011Коментари ()546
България, със своята уникална природа, богата история и културно-исторически традиции, е част от световното наследство и прекрасно място за туристи от целия свят. От всички нас зависи, не само да опазим, но и да съхраним и развием това, което ни е дадено от природата и с общи усилия, труд и целенасочена, разумна и далновидна политика и стратегия да превърнем страната в една от най-желаните, атрактивни и предпочитани дестинации за милионите туристи по света. Това каза Елена Иванова, председател на УС на СНЦ "Съюз на собствениците"- Слънчев бряг по повод днешния Световен ден на туризма. 

По думите й туристическата индустрия в България има своите плюсове и минуси, своите силни и слаби страни. Безспорен е фактът обаче, че тя е един от най - предизвикателните отрасли в икономиката ни и това ни задължава да работим с особена и още по-голяма всеотдайност за нейното бъдеще, допълни Иванова.

По повод днешния празник поздравителни адреси от сдружението са изпратили до всички негови партньори, институции, приятели. В деня на празника, нека си пожелаем преди всичко здраве, оптимизъм и вдъхновение в съвместната ни работа, още по-високи успехи, удовлетворение от вложения труд, се казва в поздравителния адрес.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Elena-Ivanova-Turisticheskata-industriya-v-Bulgariya-ima-svoite-plyusove-i-minusi-290542
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.