"Искам бебе" посреща Малка Богородица в Бурга с "Ангели и кукли"
Автор: Екип Burgas24.bg 10:03 / 01.09.2011Коментари ()481
© Burgas24.bg
"Ангели с мисия... Продължението" - уникалната изложба на фондация "Искам бебе" със снимки на бебета родени ин витро, от 7 до 13 септември ще гостува и в Бургас. 54-те фотографии, дело на Калина Арсова, ще бъдат подредени в Културен дом "Морско казино". След това изложбата ще отпътува към "Нощта на музеите" в Пловдив.

"Куклите на Жени" - ръчно изработени от стъкло, дърво и прежда в Творилницата на вдъхновителката им Жени Костадинова - ще зарадват стотиците гости на празника. Всяка от куклите е уникална, защото носи конкретно послание и молитва за дете. Куклите и картините от фотоизложбата се продават с благотворителна цел, като средствата, събрани в навечерието на Малка Богородица, ще бъдат дадени за лечение на семейства с репродуктивни проблеми в Бургас.

В Спектакълът "Ангели и кукли" са включени изпълнения на деца - поетичен рецитал,музикални изпълнения с цигулка, спортни танци, рисуване. Основни изпълнители и водещи на празника ще бъдат приятелите на "Искам бебе" от дует "Червено и Черно".

Очаква се на събитието да присъстват лекари, десетки семейства от Бургас и региона, преминали по трудния път в очакване на дете. То ще бъде уважено от ръководството на Община Бургас и представители на местния парламент, които ще обяват резултатите от работата на местния фонд "Ин витро", финансиран със средства от общинския бюджет.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Iskam-bebe-posreshta-Malka-Bogorodica-v-Burga-s-Angeli-i-kukli-283899
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.