Стрийт шоуто на Ларгото се отлага за петък в 17:00 ч.
Автор: Екип Burgas24.bg 19:20 / 11.08.2011Коментари ()7532
Днес бе официално открито обновеното Ларго и стрийт фестът се очакваше да е своеобразна кулминация в празничния ден. Лошото време обаче наложи отлагането на празника
Стрийт арт спектакълът "Ларгото оживява в танц на светлина и сенки", който бе насрочен за тази вечер, се отлага за петък, 12.08.2011 г. от 17:00 ч. Това съобщиха от община Бургас преди минути. Това се налага заради очевидно лошото време.

Припомняме, че по протежение на цялата улица ще бъдат разположени 10 сцени. Първата от тях ще е на площад "Тройката", където Духовият оркестър и мим ще дадат началото на шествие с официално вдигане на завеса. В сцени ще се превърнат пространствата пред кметство Приморие, Компаса, мястото до кафе "Бакарди", площада пред Общината, Часовника, Галерията на Дружеството на художниците. Шоуто ще премине по цялата главната улица, като около 22:30 ч. на площада с делфините ще настъпи неговата кулминация. Там ни очаква огнено шоу, оперна музика, изпъление на любимеца на бургазлии от "Бургас и морето" Георги Дюлгеров и латинотанци. Участници в целия спектакъл са Клуб по художествена гимнастика - Бургас, Брейк клуб "Бляк стайл" и "Форсайт Крю", Куклен театър - Бургас, Студио за атракционно изкуство, "Клуб 75", Балет от Оперно-филхармонично дружество - Бургас, ансамбъл "Странджа"и Клуб по капоейра. За усмивките на малки и големи ще се погрижат мимове, клоуни и циркови артисти.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Striit-shouto-na-Largoto-se-otlaga-za-petuk-v-17-00-ch-278274
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.